BRANDLIFE_AW23 | Page 3

NEW WAVE PROFILE . LEVERANTÖRER AV VARUMÄRKESRESOR SEDAN 1998
När jag skrev motsvarigheten till denna lilla ingress i vårnumret av BRANDLIFE så var utgångspunkten att vi lanserade vårt varumärke för 10 år sedan , 2013 . Men det är inte från det årtalet vi räknar vår början . Vi utgår från 1998 , då en stor skara profilföretag över hela Sverige gick med i vad vi kan kalla version 1 av vår kedja . ett lösare upplägg kring inköp och marknadsföring .
Kedjebildningar är inget självändamål , de har ett värde även för dig som kund . Det blir lättare att hitta en bra leverantör , lättare att ta del av information och kommunikation och över tid så arbetar kedjan centralt upp en kompetens som finns kvar i företaget även om enskilda nyckelpersoner flyttar på sig .
När vi vill visa anor bakåt så använder vi ibland den alternativa devisen BRAND JOURNEY SUPPLIERS SINCE 1998 . Vi är genom våra tusentals kunder med på många och ibland långa varumärkesresor .
Men vi är samtidigt klara över vilken resa vi själva gjort under 25 år och hur den hela tiden fortsätter . För så är det , 25 år . Muliplicera det med de ungefär 500 personer som kedjan omfattar i Norden så blir det 5000 år av gemensamma erfarenheter och strävanden . Hisnande .
I höst firar vi 25 år av varumärkesresor med festliga priser på ett antal produkter av sådant slag som väldigt många företag använder . ” Basvaror ” skulle man kalla dem i mataffären . Så läge att passa på / fylla på . Du hittar ett urval produkter i kampanjbilagan i denna tidning .
I övrigt presenterar vi oss själva , lite inspiration runt profilering och de produkter vi känner är relevanta inför den kommande säsongen : Gåvornas tid . Läs , låt dig informeras , inspireras och låt ditt varumärke finna nya vägar till din målgrupp i höst .
Camilla Fjordland Konceptansvarig NWP
NEW WAVE PROFILE BRANDLIFE HÖST & VINTER 2023
3