BEHIND THE STARS NOVEMER 2022 BEHIND THE STARS NOVEMER 2022 | Page 11

John de Bever heeft met zijn nominatie voor de Gouden Televizier-Ring het onmogelijke waargemaakt en de Nederlandse televisiewereld op zijn grondvesten doen trillen. Maar het is tijd voor nieuwe avonturen!

Zo is er een nieuw duet uit met Corry Konings en startte op 26 oktober het nieuwe seizoen van ‘De Bevers’ bij RTL5 (en Videoland)!

Niets blijft geheim in nieuwe reeks ‘De Bevers’…

John de Bever liet eerder weten geen enkel geheim voor zijn fans te hebben en werkelijk álles te willen laten zien. De zanger heeft van zijn hart nooit een moordkuil gemaakt. In zijn voetbalcarrière maakte hij geen geheim van zijn homoseksualiteit, in interviews geeft hij zijn ongezouten mening en eerlijkheid staat bij hem hoog in het vaandel.

De volkszanger weigert ook elke vorm van censuur en zei eerder:  ‘Ze mogen uitzenden wat ze willen!’ Maar geldt dat ook voor zijn bezoek aan  Anny Schilder, de (enige) vrouw voor wie hij ooit in vuur en vlam stond? Wat bespraken de twee en… hoe eindigde hun weerzien? We gaan het beleven in een nieuwe serie van  ‘De Bevers’, waarin weer veel te beleven valt. Zo wordt er geïnvesteerd in een frikandellenkraam in Kroatië, overweegt Kees ondanks zijn diepgewortelde angst voor naalden een haartransplantatie en organiseren de twee een Kerstfanreis naar Almelo. De draaiende camera’s van  ‘De Bevers’, dat een nieuw seizoen beleeft bij RTL5 en Videoland, legden elk moment vast.

In ’De Bevers’ geeft John de Bever samen met Kees, met wie hij in 2009 trouwde, een uniek kijkje in hun hectische, hilarische maar gezellige leven. De twee laten alles maar dan ook echt álles zien. Hoofdrollen zijn weggelegd voor de honden ‘Kleine kont Jaguar’ en ‘Grote kont Bentley’. Vele bekende en minderbekende personen maken hun opwachting.