Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 80

Supercopes i Pilotes d ’ Or d ’ Alexia i Ronnie , al Museu

Les tres Supercopes conquerides en el darrer mes de gener pel primer equip masculí , el futbol femení i el futbol sala ja es troben a les vitrines del Museu del FC Barcelona . També hi són la segona Pilota d ’ Or d ’ Alexia Putellas , l ’ única jugadora que ha guanyat el guardó dues vegades i de manera consecutiva , i la que va guanyar Ronaldinho l ’ any 2005 . El brasiler i la capitana del Femení les van dipositar personalment .

El Club edita una guia sobre biodiversitat

El FC Barcelona , amb l ’ objectiu de donar a conèixer la riquesa en biodiversitat de l ’ Spotify Camp Nou i del Palau Blaugrana , ha editat la Guia de la Biodiversitat del FC Barcelona a les Corts , amb 34 espècies que hi habiten . Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l ’ Àrea de Sostenibilitat del Club i és una mostra sense precedents dels esforços del Barça per protegir la biodiversitat en aquest àmbit .

El Fundació Barça gaudeix a la 2a Fase de LaLiga Genuine

Tot i l ’ exigència , física i esportiva , del grup Deportividad , on ha estat inclòs aquesta temporada , el Fundació Barça va guanyar dos dels tres partits que va jugar en la 2a Fase de LaLiga Genuine , que va tenir lloc a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol . L ’ equip blaugrana , campió del grup Compañerismo la temporada passada , va superar l ’ Atlètic de Madrid ( 1-2 ) i el Tenerife ( 2-0 ) i va caure davant el Getafe ( 0-2 ).

Inquietuds dels socis i sòcies sobre el trasllat a Montjuïc

La vicepresidenta institucional del FC Barcelona , Elena Fort , va presidir la sessió participativa per debatre amb els socis i sòcies assistents tots aquells aspectes que els preocupen relacionats amb el trasllat a l ’ Estadi Lluís Companys de Montjuïc , que es farà la temporada vinent . El Club donarà l ’ oportunitat als 82.000 abonats d ’ indicar si voldran agafar una excedència total o si voldran anar al Lluís Companys .

Insígnies d ’ or per celebrar 50 anys de fidelitat

El president Joan Laporta va presidir diferents actes de lliurament d ’ insígnies d ’ or a socis i sòcies que es van vincular al Club als inicis de la dècada dels setanta i celebren els 50 anys de lligam barcelonista . En uns actes molt emotius , familiars i amics van acompanyar aquests socis i sòcies que s ’ han fet grans amb el Barça i que , gràcies , a la seva fidelitat , han ajudat a fer que el Club també s ’ hagi fet gran .