Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 78

FUTSAL
Renovacions de Matheus , Adolfo i Dyego
El Barça de futbol sala ha renovat Matheus , Adolfo i Dyego . Matheus Pereira , que va arribar el 2020 com una gran promesa de 23 anys i actualment és un dels jugadors més decisius de la plantilla , ha ampliat el seu vincle fins al juny del 2026 , igual que Adolfo . En canvi , el brasiler Dyego , que està vivint la seva desena temporada al Club i acabava contracte el proper mes de juny , ha renovat fins a l ’ estiu del 2025 .
FUTSAL
FUTSAL

Premiats a la 26a edició de la Festa de l ’ Esport Català

El FC Barcelona va ser protagonista en la 26a edició de la Festa de l ’ Esport Català , organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari Sport , ja que va rebre el Premi a l ’ Esperit Esportiu per donar visibilitat a l ’ ELA gràcies al partit contra el Manchester City . A més , el Barça de futbol sala va ser premiat per la seva temporada 2021 / 22 , on van guanyar la Lliga , la Copa , la Supercopa i la Champions .

El juvenil , campió de la Copa d ’ Espanya

El Barça Juvenil va guanyar la Copa d ’ Espanya per primera vegada després de dues edicions disputades . Abans d ’ arribar a la final , els blaugranes van superar còmodament el Basilea i la UD Las Rozas . Així doncs , la final la jugarien contra El Pozo , en un partit en què els culers van remuntar dues vegades , van forçar el temps suplementari amb un gol a falta de 41 segons per al final i van emportar-se el duel a la pròrroga .
PATINATGE

Tres medalles al Campionat d ’ Espanya

Els patinadors del FC Barcelona van aconseguir tres medalles al Campionat d ’ Espanya celebrat el mes de gener al Palau de Gel de Madrid . Euken Alberdi va ser tercer en categoria sènior , Mahery Randrianarivony va ser bronze en categoria júnior i Ariadna Gupta va ser segona en la categoria novice advanced . Així , la meitat de patinadors del Club que van competir van pujar al podi , ja que el Barça va presentar-ne sis .