Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 73

EL MISSATGE DELS JUGADORS

Missatges i suport de tots els equips

Conscients que un dels valors del Barça és que es tracta d ’ un importantíssim altaveu social , des del primer moment tant el president Joan Laporta com els jugadors i les jugadores dels primers equips de futbol així com el tècnic Xavi Hernández es van brindar per donar suport a les famílies i afectats del greu terratrèmol al sud de Turquia i Síria gravant diversos missatges de suport a les víctimes de la catàstrofe .
Per part de l ’ equip masculí , van participar Sergi Roberto , Jordi Alba , Christensen , Araujo , Ter Stegen i Iñaki Peña , aquest últim amb una vinculació personal amb Turquia , atès que va defensar els colors del Galatasaray la temporada 2021 / 22 . Per la seva banda , les jugadores del Femení Sandra Paños i Irene Paredes també van voler expressar el seu suport . Els missatges , difosos pels diversos canals i xarxes socials del Club , tenen com a objectiu donar visibilitat a aquesta emergència durant el màxim de temps possible .
També cal destacar el missatge gravat pel jugador del primer equip de bàsquet masculí Sertaç Sanli , d ’ origen turc .
Una altra acció destacada i amb molta rellevància va ser la samarreta de suport a les víctimes que els jugadors del primer equip de futbol van lluir durant el partit de Lliga contra el Vila-real a l ’ estadi de La Ceràmica . Els jugadors del primer equip de bàsquet van lluir també aquestes samarretes en el decurs del partit de la Lliga Endesa enfront el Río Breogán , així com també els equips de les seccions de futsal , hoquei i handbol .
Per últim , es va fer un minut de silenci als entrenaments de tots els equips professionals .