Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 62

Edu Castro : “ Una organització mínima al servei d ’ un talent infinit ”

Edu Castro , entrenador de l ’ equip d ’ hoquei del FC Barcelona , i Laura Suárez , psicòloga d ’ aquest conjunt , van explicar com es treballa en aquest àmbit en un equip d ’ alt rendiment com el seu . Castro va explicar que li agrada crear “ un clima de treball on la dissidència sigui acceptada ” i amb una filosofia on els jugadors trobin “ una organització mínima al servei d ’ un talent infinit ”.

Intel·ligència artificial i experts de la NASA

Un dels debats que més expectació va generar va ser el protagonitzat pels enginyers de la NASA Howard Hu i Carlos García Galán , responsables del projecte que ha de portar l ’ home a la Lluna 50 anys després . Els enginyers van explicar que l ’ exploració de la Lluna servirà com a fase prèvia per al desenvolupament tecnològic de cara a l ’ arribada a Mart en un futur . Hu i García Galán van parlar també dels reptes mentals i de rendiment dels astronautes que lideraran aquestes missions on la IA i la gestió de dades juguen un paper important .

Storytelling de la mà de l ’ influencer Joe Pompliano

Joe Pompliano , una de les autoritats mundials en storytelling digital vinculat al món dels esports , va exposar com arribar al públic global a través de les xarxes socials i com convertir això en un negoci , fet que l ’ ha convertit en una autoritat en continguts vinculats a l ’ esport als Estats Units . D ’ altra banda , el productor televisiu Amani Martin va aprofundir en narrativa audiovisual esportiva amb exemples de plataformes com HBO o Netflix i l ’ ex CEO del Liverpool , Peter Moore , va liderar una sessió de futbol i metavers .