Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 61

Bojan : “ Vaig fer un bon treball al Barça , cap adversitat em va aturar ”

L ’ exblaugrana Bojan Krkic , que va debutar al primer equip l ’ any 2007 amb només 17 anys , va ser el protagonista d ’ una sessió sobre gestió emocional . El de Linyola va assegurar que el que ell volia era divertir-se i que no era “ conscient de la magnitud de l ’ escenari ” on estava entrant . Tot i això va confessar que va fer “ un bon treball al Barça ” i que “ cap de les adversitats ” el va aturar . Bojan va recordar que cal allunyar-se de les etiquetes , acceptar els seus propis límits , potenciar les virtuts i oferir eines als esportistes joves .
L ’ Sports Tomorrow Congress d ’ enguany va tenir com a lema ‘ The minds behind the game ’ i , entre d ’ altres temes , es va debatre sobre intel·ligència artificial i gestió emocional

Higgins : “ La preparació mental és el motiu número u del meu èxit ”

L ’ escorta de l ’ equip de bàsquet del Club Cory Higgins va participar en una sessió de preparació mental i va reconèixer que és “ el motiu numero u ” darrere del seu èxit . Sobre si això es pot treballar o és una qüestió que només té a veure amb l ’ experiència , va assegurar que “ es pot formar i s ’ ha de formar ”. “ La pressió és un tema personal i la teva preparació mental et pot dir quins pensaments son útils i quins no ”, va recordar .