Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 47

“ Aquest és un club diferent dels altres en què he estat , però he trobat el meu rol ”, sosté el pivot txec
Assegura que li agrada ajudar els joves i Nnaji ho corrobora : “ Estic aprenent molt amb ell , com tira i com defensa ”
de 8,6 punts i 3,6 rebots a l ’ Eurolliga , mentre que a la Lliga Endesa suma 9,8 punts i 4 rebots .
L ’ amic Satoransky A més de la contribució que fa amb el seu joc , el pivot blaugrana té una gran ascendència sobre els seus companys . Especialment sobre Tomas Satoransky , que coneix de memòria el que pot esperar de Vesely a dins i a fora de la pista . I és que tots dos han jugat junts a la selecció de la República Txeca des de la categoria júnior i ara , per primera vegada , coincideixen en el mateix club .
En tot cas , Vesely , que ha passat per l ’ NBA i que sap què se sent en guanyar una Eurolliga , és un mirall per als més joves , com James Nnaji , a qui constantment ajuda a millorar i a qui augura que “ les coses li aniran bé ” perquè “ sap escoltar ”. “ M ’ agrada ajudar els jugadors joves . No es tracta de donar consells sobre una manera determinada de jugar o de fer les coses , sinó que vegin com afrontes tu cada part del procés , des de la relació amb l ’ entrenador fins a com convius amb la pressió ”, explica el pivot , que va signar amb el Barça fins al 2025 . Nnaji , per la seva banda , també valora la influència d ’ un veterà com Vesely , a qui considera el seu professor .
“ Estic aprenent molt jugant amb ell , de com tira i com defensa ”, detalla el nigerià .
L ’ era de Jan Vesely amb la samarreta del Barça tot just comença , però té tots els ingredients per deixar petjada entre els culers . n