Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 46

El pivot txec garanteix experiència i solvència sota els cèrcols a l ’ equip que entrena Saras Jasikevicius
BÀSQUET

EL PALAU ESPERA EL MILLOR DE VESELY

El pivot txec garanteix experiència i solvència sota els cèrcols a l ’ equip que entrena Saras Jasikevicius
MIQUEL MUÑOZ FOTOS : © FC BARCELONA / SARA GORDÓN

El nom de Jan Vesely ressona sota els cèrcols més importants de tot Europa des de ja fa gairebé una dècada . I és que el txec s ’ ha guanyat un prestigi entre els millors pivots de l ’ Eurolliga gràcies a la seva exuberància física , la seva intel·ligència damunt del parquet i la seva capacitat d ’ aparèixer en els moments importants . Tot plegat el va portar al Barça l ’ estiu passat , procedent del Fenerbahçe . El dorsal ‘ 6 ’ de l ’ equip que entrena Saras Jasikevicius ja va deixar clar el dia de la seva presentació que sap perfectament on està . Per això , als seus 32 anys , no va amagar la seva ambició : “ El Barça és molt gran en tots els esports . Sabem que venim aquí amb l ’ objectiu de guanyar-ho tot ”, va comentar en l ’ acte que es va fer a l ’ Auditori 1899 .

Des que va pronunciar aquestes paraules han passat uns quants mesos i Vesely cada vegada es troba més adaptat a l ’ equip i a la ciutat de Barcelona . “ Aquest és un club diferent dels altres en què havia estat , però he trobat el meu rol per ajudar l ’ equip de la manera més útil possible . Encara puc millorar i l ’ equip ha d ’ evolucionar , però em sento bé ”, reconeixia en una entrevista recent . Els números del txec donen suport a les seves paraules : fins al moment de tancar aquestes pàgines , acumula una mitjana
EL PIVOT TXEC .
Jan Vesely , que va néixer el 24 d ’ abril del 1990 a Ostrava ( República Txeca ), ha signat per tres temporades amb el FC Barcelona .