Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 33

“ Podem millorar si fem arribar l ’ Agrupació a la gent jove a través de les xarxes socials ”
“ Mirarem d ’ ajudar les exjugadores del Femení en tot el que ens demanin ”
“ El màxim de temps que em veig en el càrrec per acomplir el que vull són vuit anys , dos mandats ”
marge de temps necessita vostè per completar el seu projecte ? El màxim de temps que em dono són vuit anys , dos mandats . Crec que és temps suficient per acomplir el que volem fer .
Va dir en la seva presentació que la gestió d ’ Alfonseda ha estat molt bona i que , tot i que no li serà fàcil , miraria de millorar-la en el que pugui . On creu que es pot millorar ? Principalment a fer arribar l ’ Agrupació a la gent jove a través de les xarxes socials . Estem estudiant quines tecles hem de tocar
per aconseguir el que li vaig dir al president Laporta el dia de la meva presentació : que , si som el millor club del món , hem de tenir la millor Agrupació del món . Per altra banda , totes les àrees de treball que hem heretat del Ramon continuaran , perquè han funcionat bé .
La gent jove no coneix prou els exjugadors del Barça ? Em sembla que no . I les xarxes socials són un món que hem d ’ aprofitar per donar a conèixer l ’ Agrupació a aquest segment .
A la seva junta hi ha gent de la seva confiança , excompanys i exjugadors a qui ha entrenat , però no hi ha cap dona . És un compte pendent per a vostè que s ’ hi incorpori alguna exjugadora ? Hi haurà dues exjugadores que s ’ incorporaran a les àrees de treball de la meva junta . A efectes pràctics seran membres del meu equip .
En tot cas , la seva intenció és atendre les exjugadores del Club . Quina idea té en aquest sentit ? Les exjugadores no s ’ han de preocupar de tot el que l ’ Agrupació pugui fer per elles . Mirarem d ’ ajudar-les en tot el que ens demanin .
Per Valentí Mora , Esteban Vigo i Rafael Zuviría són els seus vicepresidents . Com s ’ organitzarà l ’ Agrupació ? Quines àrees tindrà ? La meva idea és organizar-nos en tres grups . Hi haurà un de caràcter institucional , per representar l ’ Agrupació , on estaríem les cares més conegudes de la Junta : jo mateix , Reina , Marcial , Mora , Tomé … Després , hi haurà el grup dels pencaires , on hi seré jo i els vicepresidents . Finalment , hi haurà un grup d ’ exjugadors joves que s ’ encarregaran d ’ atraure altres exjugadors a l ’ Agrupació . Hi ha molts exfutbolistes del Barça que no saben que poden aprofitar els serveis que oferim aquí .
Hi ha molts exjugadors del Barça en situació de precarietat ? N ’ hi ha , sí . Respectarem la seva privacitat , com no pot ser d ’ una altra manera , i farem tot el possible per ajudar-los . Aquest és el propòsit inicial de l ’ Agrupació i el que m ’ impulsa a presidir-la .
Què necessita l ’ Agrupació del Club ? Del Club necessitem de tot menys diners [ riu ]. La base del nostre manteniment són les aportacions dels jugadors del primer equip i amb això anirem tirant . Del Club vull suports puntuals en els nostres projectes i accions .
En què pot ajudar l ’ Agrupació al Club ? La nostra feina és d ’ acompanyament , d ’ oferir-nos als exjugadors que hi ha per tot arreu perquè sàpiguen que el Barça encara és el seu Club . La nostra intenció és reunir els exblaugranes dels llocs on jugui el primer equip i divulgar-ho . Fer comunitat i que els exjugadors se sentin estimats . n