Barça 115 Març - Maig del 2023 | Page 24

FEMENÍ

ALEXIA

THE BEST
Alexia enlaira el trofeu . A la dreta , l ’ expedició blaugrana amb la vicepresidenta Elena Fort , Lucy Bronze , Alexia , el president Joan Laporta , Mapi León i el directiu Xavier Puig .

SEGUEIX SENT LA REINA

És la primera futbolista que guanya el The Best dues vegades , un premi que li arriba en la recta final de la recuperació de la seva llarga lesió
FC BARCELONA FOTOS : © FC BARCELONA / GERMÁN PARGA

El regnat del futbol femení mundial es manté . El 27 de febrer passat , a París , Alexia Putellas es va endur el premi The Best , que atorga anualment la FIFA a la millor jugadora del món . És la segona vegada que la de Mollet del Vallès rep aquest reconeixement , després que ja el guanyés el 2021 , i és la primera vegada que una jugadora revalida aquest guardó . La llarga llista de premis que acumula compta , a més dels dos The Best , amb dues Pilotes d ’ Or i dues eleccions de Millor Jugadora per la UEFA . I és que , entre el 2021 i el 2022 , Alexia ha acaparat els principals guardons individuals del futbol femení .

El president Joan Laporta va encapçalar la delegació del FC Barcelona a la gala The Best , que va tenir lloc al Salle Pleyel de París . El van acompanyar la vicepresidenta Elena Fort i el directiu Xavier Puig . El The Best masculí va ser per a l ’ exblaugrana Leo Messi , que , amb 35 anys , va liderar la selecció argentina campiona del món a Qatar . Un èxit que va merèixer la felicitació pública del Club i també del president Laporta . “ Un nou i merescut reconeixement a una trajectòria de llegenda . Els culers sempre estarem orgullosos que formis part de la nostra història ”, va escriure al seu compte de Twitter .
Alexia , per la seva banda , es va recordar de les seves companyes i de la seva família en el moment de recollir el premi . “ També ho dedico al cos tècnic , al Club , al president i a tota
CLIC PER VEURE EL VÍDEO