AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 86

86 / 92

AMNYTT NR . 6 2022

” Zero Trust er en av mange tilnærminger som kan bidra til en bedre arkitektur på cybersikkerhet ”

krav som NIST 800-53 kan også kartlegge til NIST CSF for å demonstrere samsvar .
Regulatoriske hensyn Ettersom hackere i økende grad retter seg mot leverandører og fasiliteter av kritisk infrastruktur , krever myndighetene bedre sikkerhet og motstandskraft . Spesielt USA har vært svært aktive på denne arenaen , og har kontinuerlig strammet inn regelverket . Selv om initiativet i seg selv er frivillig , vil det dukke opp nye standarder for håndtering av risiko og sikkerhet . Organisasjonsledere for kritisk infrastruktur bør følge utviklingen nøye for å forstå hvordan endringene kan drive fremtidig overholdelse av regelverk .
Designe en sikker OT-arkitektur Integrering av funksjoner for cybersikkerhet , - som nettverkssegmentering , brannmurer og demilitarisert sone separasjon i arkitekturen reduserer angrepsoverflaten , gjør inntrenging vanskeligere og forbedrer deteksjon og respons . Zero Trust er en av mange tilnærminger som kan bidra til en bedre arkitektur på cybersikkerhet , bygget på ideen om at ingen bruker , tilkobling eller forespørsel kan stoles på automatisk , uten å være kontinuerlig og dynamisk autentisert og autorisert .
Rockwell Automation Industrial Cybersecurity Services Hvis du leter etter industriell sikkerhetsekspertise og veiledning om hvordan du best sikrer kritisk infrastruktur , kan Rockwell Automation hjelpe . Vi kan vurdere , designe , implementere og administrere en rekke prosjektbaserte eller pågående administrerte tjenester . Med et globalt fotavtrykk og over 100 år med support i hjertet av industrien , vil våre hands-on-cybersikkerhetsteam og industrielle SOC-funksjoner bidra til å sikre at produksjonsoperasjonene dine er godt beskyttet .