AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 42

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Schneider Electric lanserer bærekraftpris

Schneider Electric Sustainability Impact Awards kårer norske partnerbedrifter som utviser lederskap innen bærekraft , og den drives av unge talenter .
Sustainability Impact Awards er en internasjonal anerkjennelse for partnerbedrifter som kan vise til lederskap og konkret handling med mål om å redusere karbonutslipp . Innen 25 . november kan partnere som fremmer bærekraft og avkarbonisering , søke om å delta . Vinnerne vil kåres i slutten av 2022 . - Kåringen skal gi bærekraft et mer konkret ansikt . Våre partnere gjør nemlig en omfattende innsats for å hjelpe bedrifter redusere karbonutslipp . Hensikten er å premiere og gi synlighet til aktørene som deler vår lidenskap for bærekraft . Sustainability Impact Awards vil hjelpe dem med å profilere seg og fremheve nytten av innsatsen de legger ned , påpeker Jonas Henni Normann , bærekraftdirektør i Schneider Electric . Det vil kåres i to kategorier :
• Bærekraftig drift og tiltak i eget selskap anerkjenner partnere som viser bærekraft-lederskap med mål om å redusere karbonfotavtrykket i egen virksomhet .
• Løsninger som realisere kundens bærekraftmål anerkjenner partere som viser bærekraft-lederskap ved å gjøre det mulig for deres kunder å nå sine mål for redusert karbonfotavtrykk .