Информатор на општина Новаци 44

    Трибината ``На Македонија и треба твојата идеа`` во Новаци- стр.3 Општините Новаци и Рокдејл се збратимија —стр.5 Заврши проектот „Растеме и учиме заедно 2“ во центрите во Живојно, Добромири, Гермијан , Далбеговци и Агларцистр.6 Ден на дрвото во општина Новаци, засадени 300 аризонски чемпреси- стр.13 1