Информатор на општина Новаци 37

 Општина Новаци отвора пет игротеки преку проектот „Растеме и учиме заедно 2“- стр.3  При крај е изградбата на спортската сала во Новаци-стр.4  Одбележан Денот на полицијата во Полициската станица во Новаци- стр.6  Општина Новаци преку проект ќе изработи модел за распределба на општински средства за невладиниoт сектор– стр.8 1