Информатор на општина Новаци 34

    Премиерот Груевски и министерот Јанакиевски направија увид на поплавените подрачја во Новаци—стр.3 Ставревски: Општина Новаци добро организирана, се справува со невремето—стр.4 Состојбата во Новаци моментално стабилна—стр.9 Градоначаникот Котевски свика итна седница на Советот— стр.10 1