Информатор на општина Новаци 29

    Заврши меѓународниот фудбалски турнир „Новаци ЛГ Куп 2014“—стр.3 Српска делегација во Новаци—стр.5 38 првачиња се запишаа во прво одделение годинава стр.8 Петтиот поетски караван „Почувствувај ја Македонија“ во Паралово, Општина Новаци -стр.11 1