Информатор на општина Новаци 23

 Општина Новаци прослави 18 години постоење—стр.3  Претседателот Иванов во посета на Новаци и Добромири—стр.5  Втор македонско-грчки координативен состанок –стр.7  Донација :француска опрема за гаснење пожари за општина Новаци стр.8  Панихида за револуционерот Ѓорѓи Сугарев—стр.9 1