2024 PROJOB Workwear dk | Page 3

AUTOSTORE LAGERET , SVERIGE

PROJOB WORKWEAR COLLECTION 2024

INDHOLDS- FORTEGNELSE
BUKSER : BYGGE & ANLÆG 8
BUKSER : TRANSPORT & SERVICE 18
MALER 30

ERGONOMI , FUNKTION OG KVALITET . NÆVNTE VI LOGISTIK ?

Når vi fremhæver vores hovedværdier , taler vi altid om de store tre : Ergonomi , Funktion og Kvalitet . Og det er stadig korrekt .
Men én ting er så meget en del af vores dna , at vi sjældent nævner det . Alligevel kan det være en af vores stærkeste fordele , i hvert fald hvis vi spørger vores forhandlere : En meget god lagerbeholdning . Vi designer ikke kun godt arbejdstøj , vi opbevarer også varerne i meget store mængder , både i Skandinavien og på det europæiske fastland og i Storbritannien , hvor vi har vores største markeder . Vi holder også lager i Canada til det nordamerikanske marked . Vores evne til at levere over hele verden er generelt meget høj . Husk også denne del af vores kompetence .
Da vi trådte ind i 2024 , var der mange nyheder på vej . I Düsseldorf i oktober , på den internationale A + A-messe for arbejdstøj og personlig beskyttelsesudstyr , præsenterede vi vores nyheder for den kommende sæson og fik en meget god modtagelse fra det internationale marked . Uanset vores skandinaviske tilgang til arbejdstøj er vi meget ivrige efter at lytte og tilpasse os krav og ønsker , især fra det europæiske marked , hvor vi vokser hurtigt og har en god repræsentation .
Her har du et værdifuldt katalog på over 160 sider . Vi har omstruktureret indholdet for at gøre det lettere at finde præcis det rette tøj til det rette formål .
ARBEJDSTØJ - OVERDELE
EN ISO 20471 BEKLÆDNING ( SE OGSÅ I PRIO )
FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ
PRIO SERIE ( INDEHOLDER OGSÅ EN ISO 20471 )
DET FEMININE SNIT
TILBEHØR
BÆREDYGTIGHED
GUIDE OM KVALITETER
VASKEANVISNING OG BRUGSVEJLEDNING
STØRRELSGUIDE
INDEX
36
54
80
92
120
136
154
156
158
159
160
3