2024 AW Profile Collection SE | Page 153

GÅVOKORTET SOM

PASSAR ALLA

I vår bransch är det viktigt att stärka sina relationer . Genom att ge det lilla extra kan du skapa relationer som består . Ett exempel på detta kan vara att uppvakta dina kunder , leverantörer eller anställda med ett gåvokort .
Vi erbjuder två olika typer av kort där du kan välja mellan vårt klassiska diamantkort eller det flexibla värdekortet . Vi arbetar regelbundet med att variera och fylla på vårt sortiment för att kunna erbjuda bästa möjliga urval . Här är några av våra varumärken ; Orrefors , Sagaform , Byon , Kosta Boda , Kosta Linnewäfveri , Cutter & Buck , Edblad , Lily & Rose , Craft , Isadora , Lord Nelson , BaByliss , Orrefors Jernverk , Remington och Clique .
DIAMANTKORT
Detta är vårt populäraste kort och finns i fem olika valörer , från 250 kr till 1 200 kr . Vi har ett unikt system där mottagaren inte ser det exakta värdet på gåvan utan istället får ett antal diamanter att handla för . Mottagaren kan själv välja om dessa ska användas till en enda gåva eller som en kombination av flera .
VÄRDEKORT
Ett extra flexibelt kort som ger mottagaren tillgång att välja från hela vårt stora sortiment . Här laddas kortet med ett värde som antingen kan användas på en enda gåva eller som en presentkortskredit . På detta sätt kan mottagaren lägga till egna pengar för att uppgradera gåvan eller för att välja fler produkter .
– 153 –