2023 PROJOB Workwear Greek | Page 5

Το VENTAIR είναι αντιανεμικό αδιάβροχο υλικό που αναπνέει . Το VENT AIR διατηρεί το σώμα στεγνό και δροσερό ενώ παράλληλα το προστατεύει ενάντια στις δυσμενείς συνθήκες του καιρού . Υψηλής τεχνολογίας ύφασμα με λειτουργική εσωτερική επένδυση και ειδική επεξεργασία στην εξωτερική πλευρά , που απωθεί το νερό .
Cordura είναι η εμπορική ονομασία της εταιρείας Dupοnt για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πολυαμιδικό υλικό . Είναι 3 φορές πιο ισχυρό από το απλό πολυαμίδιο , περίπου 7 φορές πιο ισχυρό από το βαμβάκι και παρόλα αυτά είναι φίνο και εύκαμπτο . Το χρησιμοποιούμε κυρίως ως ενίσχυση σε σημεία που εκτίθενται σε σκληρή μεταχείριση .
Η ΥΚΚ είναι η κορυφαία εμπορική φίρμα στα φερμουάρ . Τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας και θέτουν τα πρότυπα για τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου .
Με τα αντανακλαστικά υλικά και τις ιριδίζουσες ταινίες της 3M Scotchlite TM γίνεστε ορατοί στο σκοτάδι ή σε άσχημες συνθήκες με ιδιαίτερα χαμηλή ορατότητα . Τα υλικά αυτά αντανακλούν δυνατό λευκό φως όταν φωτιστούν , από τα φώτα ενός αυτοκινήτου για παράδειγμα , ακόμη και εάν αυτός που τα φορά βρίσκεται στην άκρη του δρόμου . Τα αντανακλαστικά προϊόντα 3M Scotchlite για τα ρούχα ασφαλείας υπεκαλύπτουν όλες τις σχετικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής κοινότητας όπως η οδηγία EN ISO 20471 καθώς και όλα τα τυποποιημένα τεστ αντοχής και προδιαγραφών .
Η Coats έχει θεσπίσει νέα πρότυπα στην κλωστοϋφαντουργική αγορά . Γύρω από έναν δυνατό πολυεστερικό πυρήνα πλέκονται άλλες πολυεστερικές ίνες δημιουργώντας μία κλωστή με Ιδιαίτερα μεγάλη ελαστική ισχύ . Με αυτές τις κλωστές πέρνουμε ραφές εξαιρετικά ανθεκτικές .
Υψηλής ποιότητας αγκράφες που χρησιμοποιούνται στα ρούχα , ζώνες και συστήματα μεταφοράς της PROJOB .
H PrimaLoft είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και κατασκευή προηγμένων μονωτικών υφασμάτων . Η επένδυση της PrimaLoft μιμείται την εξαιρετική θερμοπροστασία του πούπουλου προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία και από το νερό . Οι ίνες της επένδυσης είναι επεξεργασμένες ώστε να μην συγκρατούν νερό , κρατώντας το σώμα στεγνό και ζεστό υπό όλες τις καιρικές συνθήκες . Είναι μία υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης αδιάβροχη επένδυση .
Η CRAFT ® είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς , παγκοσμίως , τεχνικών αθλητικών ρούχων και προμηθευτής των three-layer-principle ενδυμάτων . Η Craft μας δίνει υφάσματα και τεχνογνωσία για τα workclimate εσώρουχα .
Τα υφάσματα με την επαναστατική τεχνολογία 37.5 ® βοηθούν να διατηρείται το σώμα στην ιδανική θερμοκρασία των 37.5 º C . Τα υφάσματα αυτά ενσωματώνουν μόνιμα μέσα στις ίνες τους φυσικά ενεργά σωματίδια τα οποία όταν ζεσταίνεσαι αποβάλλουν εξατμίζοντας τον ιδρώτα , πριν μουσκέψει το ρούχο . Το 37.5 ® είναι trademark της Cocona , Inc .
ΒΑΜΒΑΚΙ Το βαμβάκι είναι ένα απαλό και άνετο φυσικό υλικό . Είναι μονωτικό και αερίζεται καλά . Ένα από τα πλεονεκτήματα του βαμβακιού είναι ότι δεν λιώνει όταν εκτίθεται σε φλόγες και σπινθήρες και ότι είναι δύσκολο να πιάσει φωτιά . Το βαρύ , ενισχυμένο , βαμβακερό ύφασμα που χρησιμοποιούμε είναι ακόμη πιο ανθεκτικό , γιατί η PROJOB συμμετέχει στη άμεση ανάπτυξη του υφάσματος από τις ίνες ως την τελική παραγωγή .
ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ / ΒΑΜΒΑΚΙ Ο συνδυασμός του βαμβακιού και του πολυεστέρα έχει αποδειχθεί ιδανικός για την κατασκευή ρούχων που διαρκούν πολύ . Η δυνατότητα του βαμβακιού να αναπνέει σε συνδυασμό με την αντοχή και τη χρωματική ανθεκτικότητα του πολυεστέρα , κάνουν τα σύμμικτα ρούχα να διατηρούν το σχήμα τους και το χρώμα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα . Γι ’ αυτό τα ρούχα από πολυεστέρα / βαμβάκι είναι μία εξαιρετική επιλογή για ρούχα που αντέχουν στη σκληρή δουλειά .
SPUN DYED Η παραδοσιακή τεχνική βαφής των υφασμάτων γίνεται με εμβάπτιση σε διάλυμα χρωστικής του ήδη έτοιμου υφάσματος ακολουθούμενη από ξέπλυμα και φυσικά στέγνωμα . Με την τεχνική Spun Dyed η χρωστική στην πραγματικότητα προστίθεται την στιγμή που γνέθεται το νήμα , πριν καν υφανθεί το ύφασμα .
Με τον τρόπο αυτό , οι χρωστικές γίνονται ένα με το νήμα και τα υφάσματα διαθέτουν χρώματα που αντέχουν καλύτερα στη χρήση , στον ήλιο και στο έντονο συστηματικό πλύσιμο .
Μιλώντας με περιβαλλοντικούς όρους , η νέα τεχνική είναι εξαιρετικά πιο φιλική αφού οι ποσότητες νερού , χημικών αποβλήτων και ενέργειας που απαιτούνται είναι ένα μικρό μόνο κλάσμα σε σύγκριση με αυτά της παραδοσιακής μεθόδου .
Pro Dry είναι τα υλικά που φοράς πιο κοντά στο δέρμα σου . Μεταφέρουν την υγρασία και επιτρέπουν σ ’ αυτή να περάσει στο εξωτερικό στρώμα . Με το Pro Dry δεν χρειάζεται να έχεις υγρά και κρύα ρούχα πάνω στο σώμα σου .
Pro Thermal είναι τα υλικά που προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση τόσο στη ζέστη όσο και στο κρύο . Ανιχνεύουν και αποβάλλουν το πλεόνασμα της θερμότητας την ίδια στιγμή που κρατούν μακριά το κρύο , διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε σταθερό και ευχάριστο επίπεδο όλη την μέρα .
Pro Vent είναι τα υλικά με υψηλή δυνατότητα αναπνοής . Αφήνουν έξω την υγρασία και τη περιττή θερμότητα . Αντέχουν στη βροχή , το χιόνι και τον αέρα . Τα Pro Vent είναι ανθεκτικά , προστατευτικά υλικά που φοριούνται πάνω από τα υπόλοιπα ρούχα .
Τα Pro Tec είναι υλικά που προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στην φθορά από εξωτερικές επιδράσεις . Αντέχουν πολύ στη σκληρή χρήση και τη κακομεταχείριση . Για εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερα ανθεκτικά ρούχα .
5