2023 PROJOB Workwear Greek | Page 148

ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΛΎΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΊΔΑΣ

ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΌ ΜΈΓΕΘΟΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ
Όλα μας τα προϊόντα έχουν περάσει από έλεγχο . Το καθένα έχει τις δικές του οδηγίες πλύσης και είναι σημαντικό να τις ακολουθείτε . Εάν ένα ένδυμα πλένεται με ρούχα σε παρόμοιες με αυτό αποχρώσεις και στη θερμοκρασία που προτείνουν οι οδηγίες , θα διατηρηθεί σαν καινούριο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα . Η ένδειξη “ Wash separately ” – “ Πλύσιμο ξεχωριστά ”, σημαίνει ότι το ύφασμα μπορεί να ξεβάφει , ειδικά στα πρώτα πλυσίματα . Είναι απαραίτητο να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες πλύσης .
ΠΡΟΠΛΥΣΗ
Χρησιμοποιείστε στην πρόπλυση την ίδια ποσότητα απορρυπαντικού όπως και στην κύρια πλύση , όταν τα ρούχα είναι πολύ λερωμένα , αλλά παραλείψτε την πρόπλυση σε λιγότερο λερωμένα ρούχα . Το μούσκεμα δεν συνιστάται γιατί το αδιάλυτο απορρυπαντικό μπορεί να προκαλέσει φθορές στο ύφασμα .
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ
Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού . Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης , που αναγράφονται στη συσκευασία του απορρυπαντικού σας . Επιλέξτε ένα απορρυπαντικό χωρίς λευκαντικές ουσίες κατάλληλο για τη θερμοκρασία πλύσης .
Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι πολύ σημαντική , ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ρούχα εργασίας . Η λειτουργικότητα , η εργονομία αλλά και η φθορά επηρεάζονται από την σωστή επιλογή του μεγέθους . Ρούχα σε λάθος μέγεθος εμποδίζουν αυτόν που τα φορά , να κινείται ελεύθερα . Τα ενδύματα της PROJOB έχουν σχεδιαστεί έξυπνα και πρωτότυπα . Οι τσέπες και άλλα λειτουργικά στοιχεία που είναι σε συνεχή χρήση καθ ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας , πρέπει να είναι τοποθετημένα σε σημείο εύκολα προσιτό . Εάν το μέγεθος του ρούχου είναι λάθος , τότε είτε οι θέσεις των τσεπών θα αναγκάζουν τον εργαζόμενο να προβαίνει σε επίπονες κινήσεις , είτε οι τσέπες δεν θα τον εξυπηρετούν καθόλου . Σημαντικό είναι επίσης οι επιγονατίδες να βρίσκονται στο σωστό σημείο για να αποφεύγεται η φθορά . Από τη σωστή επιλογή του μεγέθους εξαρτάται εξάλλου και η διάρκεια ζωής του ρούχου . Οσο πιο στενό είναι τόσο μεγαλύτερη και η πίεση που ασκείται στις ραφές και στο ύφασμα . Η συλλογή της PROJOB περιλαμβάνει μεγέθη που ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο σώματος . Όλες σχεδόν οι μπλούζες διατίθενται από XS – 4XL και σχεδόν όλα τα παντελόνια μπορείτε να τα βρείτε στα μεγέθη C42 – C64 , D84 – D120 και C146 – 156 ( συμβουλευτείτε για λεπτομέρειες τον οδηγό μεγεθών ).
ΣΤΕΓΝΩΜΑ
Χρησιμοποιείστε το στεγνωτήριο μόνο σαν λύση ανάγκης . Αν έχετε διαθέσιμο χρόνο και χώρο , η καλύτερη λύση είναι να απλώνετε τα ρούχα να στεγνώνουν στον φυσικό αέρα . Ισιώστε το ύφασμα και τις ραφές προτού απλώσετε το ρούχο . Όταν χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο , καλό είναι τα ρούχα να μη στεγνώνουν τελείως γιατί έτσι μπορεί να προκληθούν , αδικαιολόγητες φθορές ή και να μικρύνει το ρούχο .
Πλυσιμο στο πλυντηριο Οχι στεγνωτηριο
‘ Οχι σίδερο
Στο πλυντηριο στο προγραμμα για ευαισθητα
Στεγνωτηριο εως 50 ° c
Επαγγελματικό καθάρισμα για δερμάτινα
Οχι χλωρινη
Χαμηλο σιδερο -110 ° c max καταλληλο για nylon
Όχι στύψιμο
Στεγνο καθαρισμα
Μεσαιο σιδερο -150 ° c max , καταλληλο για polyester / βαμβακι
Πλύσιμο μόνο στο χέρι
Οχι στεγνο καθαρισμα
Δυνατο σιδεtρο – 200 ° c max καταλληλο για βαμβακερα
148