2023 cinematheia2023 | Page 2

CINEμάθεια ένα ταξίδι στο χρόνο / μικρό λεύκωμα - ημερολόγιο
CINEμάθεια ένα ταξίδι στο χρόνο / μικρό λεύκωμα - ημερολόγιο
Copyright © Στέλλα Τσιροπινά Χίος , 2023
Γενική επιμέλεια ύλης : Στέλλα Τσιροπινά , υπεύθυνη Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου ( 2013-2022 ), Υπεύθυνη καλλιτεχνικού σχεδιασμού - συντονισμού του Φεστιβάλ
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο του Προγράμματος - Φεστιβάλ CINEμάθεια ( 2005-2023 ) Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι της εκπαιδευτικού Μαρίας Καϊμάκη από την αφίσα της ταινίας : « Το γυάλινο γράμμα » του Γυμνασίου -με Λ . Τ . - Βολισσού ( 2018 , υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Ζ . Βουτσικίδου , Μ . Γκιπατίδου , Μ . Καϊμάκη , Π . Παπαπαρασκευάς )
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ
Εκδοτική δαπάνη : Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Χίου Εκτύπωση : ΕΝΤΥΠΟ
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου : στον τ . Αντιπεριφερειάρη κ . Παντελή Μπουγδάνο ( για την ανάληψη της εκδοτικής δαπάνης του λευκώματος - ημερολογίου , 2021 ) και στο νυν Αντιπεριφερειάρχη κ . Παντελή Βρουλή ( ανάληψη εκδοτικής δαπάνης του λευκώματος - ημερολογίου , 2022 ) .
Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσους απέστειλαν κείμενα για την πορεία του Φεστιβάλ CINEμάθεια από το 2005 έως το 2023 , στον Αντώνη Ζαννίκο ο οποίος επιμελήθηκε τη σελιδοποίηση του λευκώματος , καθώς και στην Ελίνα Λυπαρή και στη Χρυσάνθη Γιομέλου για τη βοήθειά τους στην προετοιμασία της έκδοσής του .
Σ . Τ .
Στην ιστοσελίδα : https :// drasischiou . weebly . com / βρίσκονται αναρτημένες όλες οι ταινίες και οι αφίσες των Φεστιβάλ CINEμάθεια που έχουν λάβει βραβεία και διακρίσεις από το έτος 2013 έως και σήμερα .
Το παρόν έργο προστατεύεται από τις διατάξεις του ελληνικού νόμου και τις διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας . Για κάθε άλλη χρήση του -εκτός από τη χρήση του για εκπαιδευτικούς σκοπούς- απαιτείται έγγραφη άδεια από την επιμελήτρια .