2022 PROJOB CS | страница 5

WHEN DUTY CALLS PROJOB WILL ANSWER .

to Heaven

PŘIPRAVENOST A SPOLEHLIVOST
Máme nový logotyp a nový přínos pro nadcházející roky . Znamená novou éru , vyšší ambice a silnější zaměření na exportní trhy . V tomto procesu používáme komunikativní koncept WHEN DUTY CALLS .
Kapacita pracovníků nebyla nikdy potřebnější než v dnešní době a když si to vyžaduje povinnost , musíme odpovědět . Povinnost je celosvětový koncept připravenosti , odpovědnosti , spolehlivosti a dohody a síla , která žene společnost vpřed .
Cítíme , že odměnou za plnění vaší povinnosti , je být vybaven tím nejlepším vybavením a nástroji pro vaši práci . A pevně věříme , že profesionální pracovní oděvy od ProJob patří mezi nejlepší dostupné na trhu .
Od roku 2022 jsme přítomni a zastoupeni v podstatě na všech kontinentech po celém světě a zejména v Severní Americe a celé EU se stále více stáváme značkou pracovních oděvů pro domácnost .
Nejen , že se rychle stáváme globálními , ale také rychle přecházíme na internet , čímž zvyšujeme dostupnost . Protože se nezaměřujeme pouze na vynikající kvalitu , snažíme se být také spolehlivým dodavatelem , pokud jde o udržování dobrých zásob a udržování dobré logistiky .
Bez ohledu na online vývoj stále existují fyzické katalogy . Držíte ho právě teď . Letos vychází v 16 jazykových vydáních . Doufáme , že si čtení užijete !
5