2022 PROJOB CS | Page 42

PROJOB workwear 2022

3410

99
3410 PRACOVNÍ FUNKČNÍ BUNDA DO EXTRÉMNÍCH PODMÍNEK
Softshellová bunda z větru a vodě odolného materiálu s podlepenými švy . Dvoucestný zip v přední části je krytý légou proti větru a vody a má krytky proti poškrábání brady . Límec podšitý fleecem pro tepelnou pohodu . Svislé prostorné náprsní kapsy na obou stranách mají vodě odolné zipy a obě také vnitřní prostor na handsfree sadu . Zdvojené boční kapsy na obou stranách , vnější kapsy mají vodě odolné zipy a levá pak má vnitřní pouzdro na doklady . Odvětrávací otvor na zip na zadním díle se síťovanou vložkou , rovněž odvětrávací zipy pod rameny . Reflexní prvky na zadním díle a na pažích pro lepší viditelnost . Rozšířený zadní díl . Odpínatelná kapuce , nastavitelná tkaničkou . Nastavitelné manžety pomocí suchého zipu ; šíře pasu nastavitelná tkaničkou .
Materiál : Barva : Velikost :
100 % polyester černá-99 XS-4XL
40

5414

99
5414 PRACOVNÍ BUNDA ” EXTREME ”
Odolná plátěná bunda vyztužená materiálem Cordura ® pro lepší trvanlivost . Náprsní kapsa na pravé straně na nářadí a psací potřeby , také kapsa na telefon na suchý zip . Bunda má rovněž pouzdro na doklady . Na levé straně velká kapsa na dokumenty . Šikmé boční kapsy . Prostorné vnitřní kapsy , jedna na zip , a kapsa na telefon na suchý zip . Předohnuté rukávy pro vyšší pohodlí . Nastavitelná šířka manžet pomocí druků . Reflexní prvky Cordura ® pro lepší viditelnost .
Materiál : Barva : Velikost :
60 % bavlna , 40 % polyester . Vyztužení ze 100 % polyamidu 320 gsm černá-99 XS-3XL

4422

99
4422 PRACOVNÍ BUNDA
Větru a vodě odolná bunda s podlepenými švy . Prošívané vatování . Dvoucestný zip na předním díle je krytý légou a zakrytý pomocí druhů , aby zabránil průniku větru a vody . Krytka proti poškrábání brady . Fleecová podšívka na límci pro větší tepelný komfort a lepší pohodlí . Náprsní kapsy na zip a fleecovou podsívkou na obou stranách , pouzdro na doklady na levé straně . Boční kapsy na zip a fleecovou podšívkou . Odpínatelná kapuce , kterou lze nastavit pomocí tkaničky . Reflexní prvky na zádech a rukávech pro lepší viditelnost . Polohovací manžety na suchý zip a šířka spodní části oděvu nastavitelná tkaničkou . Rozvíratelná podšívka pro snadnější potisk a výšivku .
VÝSTAVBA
42
Materiál :
100 % polyester , 210 g / m 2
Barva :
černá-99
Velikost :
XS-4XL
40