17420_A4 seizoensbrochure_2024_2025_PR | Page 84

Hu

/ GOE GENOEG

AMELIE ALBRECHT

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht . Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht , met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie .

Hu

84
Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer . Dàn heb je het wel gemaakt zeker . Haar vrienden waarschuwen haar : “ Zie maar dat je niet arrogant wordt !”. Dat zal haar niet overkomen : dat was ze al .
Bekend zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn . Als Amelie over straat loopt , moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies . Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt . Ah ja , want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen . Wees maar zeker : Amelie geniet van haar succes . Die nieuwe zaalshow ? Die komt er wel , en die zal wel goe genoeg zijn , maar wanneer is het goed genoeg voor haar ?
In 2018 won Amelie Albrecht (° 1993 ) Humo ’ s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière . Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘ De Slimste Mens ’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘ De Cooke & Verhulst Show ’. In 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘ Zwaar Leven ’.

“ De routines van Albrecht zijn strak , ontdaan van elk overbodig woord , en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline ” (**** De Morgen ) /

VRIJDAG 6 JUNI 2025 / 20U / RUITERHAL ZAAL / VRIEND 18 EURO / VVK 20 EURO / KASSA 22 EURO
www . ameliealbrecht . be
ism Cultuursmakers Brasschaat