17420_A4 seizoensbrochure_2024_2025_PR | Page 65

Li

/

DOORBREEK STRESS EN BURN-OUT

LUC SWINNEN

BOEK & BABBEL

Heb je je ooit afgevraagd waarom je lichaam op bepaalde manieren op stress reageert ? Of hoe je beter met uitdagende situaties om kunt gaan zonder je overweldigd te voelen ? Lange tijd zochten we het antwoord op stress- en angstklachten in onze hersenen . Recent onderzoek toont aan dat we verder moeten kijken dan dat .
Cruciaal is de nervus vagus , die door je hele lijf loopt en in contact staat met al je organen . Geen wonder dat je stress en angst in je hele lijf kunt voelen .
© UITGEVERIJ LANNOO

Li

65
Dr . Luc Swinnen is een internationaal erkende expert op het vlak van stress en burn-out . Hij weet als geen ander wetenschappelijke inzichten te vertalen naar een breed publiek . Van zijn boeken werden al vele tienduizenden exemplaren verkocht .
In deze interactieve lezing neemt dr . Swinnen je mee op een ontdekkingsreis naar het begrijpen van de diepere mechanismen achter stressreacties en burn-out . Je leert hoe je lichaam communiceert via de polyvagaal theorie en hoe je deze kennis kunt gebruiken om veerkrachtiger te worden tegenover de uitdagingen van het leven .
Of je nu worstelt met stress , geïnteresseerd bent in zelfontwikkeling , of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe je zenuwstelsel werkt , deze lezing biedt waardevolle inzichten en praktische tools voor iedereen .

De Boek & Babbels zijn een organisatie van De Bib en Cultuurcentrum Brasschaat met de steun van Literatuur Vlaanderen . /

DONDERDAG 20 MAART 2025 / 20U / RUITERHAL ZAAL / VRIEND 6 EURO / VVK 7 EURO / KASSA 8 EURO