17420_A4 seizoensbrochure_2024_2025_PR | Page 51

/

UITPAS VAN POLDER TOT KEMPEN

Met een UiTPAS worden vrijetijdsactiviteiten nog leuker , want je spaart punten die je kan omruilen tegen voordelen , ook bij Cultuurcentrum Brasschaat .
GENIET VAN EEN UITZONDERLIJK VRIJETIJDSAANBOD ! Je kan je UiTPAS gebruiken bij allerlei activiteiten in onze gemeente maar ook in Brecht , Essen , Kalmthout , Wuustwezel , Schilde , Schoten , Stabroek en Wijnegem . Denk maar aan een zwembeurt , sportkamp , jeugdactiviteit , concert , theatervoorstelling of een bezoekje aan de bib .
51
WAT IS UiTPAS ? UiTPAS is een spaarkaart . Je spaart punten wanneer je deelneemt aan cultuur- , sport- , en jeugdactiviteiten . Heb je het financieel moeilijk ? Dan is er voor jou de UiTPAS aan kansentarief . Daarmee krijg je automatisch 80 % korting als je deelneemt aan activiteiten in de regio Van Polder tot Kempen , dus ook voor alle activiteiten van Cultuurcentrum Brasschaat .
WAAR KOOP IK EEN UiTPAS ? Je kan voor 5 euro een UiTPAS kopen op verschillende locaties in onze gemeente . Je krijgt bij aankoop een aantal welkomstvoordelen in ruil en drie punten op je UiTPAS . De UiTPAS is er voor jong en oud ! Ben je jonger dan 18 jaar , dan betaal je 2 euro in plaats van 5 voor je UiTPAS . Als je in één van de deelnemende gemeenten woont en je hebt recht op een verhoogde tegemoetkoming betaal je in dit geval 1 euro voor je UiTPAS . Je koopt je UiTPAS eenmalig , hij is levenslang geldig .
UITPAS OMRUILVOORDELEN ? Gespaarde punten kan je omruilen voor allerlei leuke items en kortingen . Bij Cultuurcentrum Brasschaat zijn dat : 2 euro korting ( 5p ), leuke sokken ( 15p ), gratis stipvoorstelling ( 20p ), usb stick ( 5p ), … Hou de website zeker in de gaten , want regelmatig maak je kans op nieuwe , leuke omruilvoordelen . Aan de balie van Theater Hemelhoeve kan je de omruilgadgets zien en voelen .
MEER INFO : https :// vanpoldertotkempen . be