17420_A4 seizoensbrochure_2024_2025_PR | Page 33

Th

/

BOB

BOB

Een moeder die gebroken is door de dood van haar schoonzoon ‘ Bobbie ’, een dochter die een nieuwe partner heeft , een vader met weinig zeggenschap die toevlucht zoekt bij zijn orchideeënkas .
Het net afgestudeerde spelerscollectief BOB ( Helder Onkelinx , Timon Kouloumpis en Ruben Pauwels ) gaat aan de slag met het stuk ‘ Genoeg nu over jou ’ van Magne van den Berg .
Drie personages bekvechten over dood , verlies , gemis en over de lasagne die uit de diepvries gehaald moet worden . Botsende overtuigingen , absurde dialogen en misplaatste situaties passeren aan een hoog tempo de revue .
Duik mee met BOB in de woonkamer van dit uit elkaar vallende gezin . Speels en lichtvoetig laten ze elkaar alle hoeken van de kamer zien , om op het juiste moment de stilte weer aan het woord laten . Via dit verhaal stelt BOB zich de vraag , hoe je in tijden van verandering , extremen en polarisatie toch kan kiezen voor dialoog , gesprek en verbinding .

“ Compromissen zijn onvermijdelijk in een democratie , maar ook in het huwelijksleven , zakenleven , verenigingsleven , …” /

Th

33
Eigen Kweek is een traject voor regionale talentontwikkeling van jonge podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders . 57 Vlaamse cultuurhuizen selecteren vier voorstellingen per seizoen i . s . m . met Trappelend Talent , met het oog op aanstormend talent . Meteen 57 aanbevelingen om deze voorstelling te gaan bekijken !
STIP !
VRIJDAG 6 DECEMBER 2024 / 20U / THEATER HEMELHOEVE / VRIEND 12 EURO / VVK 14 EURO / KASSA 16 EURO
CREATIE & SPEL BOB ( TIMON KOULOUMPIS , RUBEN PAUWELS , HELDER ONKELINX ) DRAMATURGIE LAURENS ANECA ZAKELIJKE LEIDING LENA GEVAERTS
www . eigen-kweek . be