17420_A4 seizoensbrochure_2024_2025_PR | Page 3

/

VOORWOORD

Het 39 ste -cultuurseizoen 2024-2025 wordt er één om te herinneren . Na vier jaren plannen en verbouwen opent de Ruiterhal opnieuw zijn deuren met vijf parallelle functies : ZAAL voor podiumactiviteiten , ontmoetingsactiviteiten , beurzen , MUZIEK 1 & 2 voor repetities van popgroepjes over jazzbands tot klassieke ensembles , DANS voor danslessen en EXPRESSIE voor allerhande creatieve expressievormen . ZAAL zal naast Theater Hemelhoeve een voorname speelplek worden voor de podiumvoorstellingen van Cultuurcentrum Brasschaat .
De Sint-Jozefskapel is tijdelijk gesloten voor renovatiewerken . De kerk van Bethanie wordt de komende seizoenen de alternatieve locatie voor tentoonstellingen en ‘ Klassiek in de Kapel ’ concerten .
Het cultuurseizoen brengt opnieuw een brede waaier van podiumactiviteiten waarin jong ‘ eigen kweek ’ en ook gevestigd podiumtalent speelkansen krijgen . Blader gerust door deze goed gevulde seizoensbrochure en stel je eigen cultuurprogramma samen . Een avondvoorstelling in Theater Hemelhoeve of ZAAL , een film- of theatervoorstelling voor de hele familie , een Cultuur na de Noen voorstelling of een zondags Klassiek in de Kapel-concert , een staand popconcert , jam-sessies van BrassJazz , …
Bovendien , wanneer je Vriend wordt van Cultuurcentrum Brasschaat kan je genieten van 2 euro korting op tickets én een gratis STIP voorstelling . Nieuwe Vrienden kunnen als toemaatje een gratis UiTpas aanvragen .
3
Hopelijk zien we jou ( weer ) op één van onze voorstellingen of evenementen !
Hartelijke groet ,
HET GANSE TEAM VAN CULTUURCENTRUM BRASSCHAAT