09603_12603_18603_22603_Kullanim_Kilavuzu isletme_9063-1603-18603-22603 user | Page 4

PARÇALARIN İSİMLERİ KULLANIM TALİMATLARI
2
1
3
Parçaların isimleri
Özel fonksiyonlar
4 5
Hava girişi ( yan )
Hava çıkışı
Gösterge lambası
Sinyal alıcı
7
6
Hava girişi ( arka )
Bu kılavuzdaki tüm resim ve çizimler sadece özellik açıklama amacına yöneliktir . Sizin satın aldığınız klimadan farklılık gösterebiir . Geçerli olan satın almış olduğunuz modelin şekli ve özellikleridir .
8
9
10
İç ünite 1 . Ön panel 2 . Hava girişi 3 . 4 . Hava çıkışı 5 . Yatay hava akışı ızgarası 6 . Dikey hava akışı panjuru ( içeride ) 7 . Gösterge paneli
Dış ünite 8 . Bağlantı borusu 9 . Bağlantı kablosu 10 . NOT : Bu kılavuzda yer alan tüm resimler , sadece açıklama amacını taşımaktadır . Satın aldığınız iç ünitenin ön paneli ve göstergeleri , burada gösterilenden biraz farklı olabilir . Gerçek şekli geçerli olacaktır .
Gösterge lambası İYON gösterge lambası ( opsiyonel ) Temiz Hava özelliği etkinleştirildiğinde ışıklar yanar .
BUZ ÇÖZME gösterge lambası ( Yalnızca hem soğutma hem de ısıtma özelliğine sahip modellerde ): Klima otomatik olarak buz çözmeye başladığında veya ısıtma modunda sıcak hava kontrol özeliği aktif hale getirildiğinde yanar . SICAKLIK gösterge lambası
• Klima çalışırken sıcaklık ayarlarını gösterir .
• Arıza meydana geldiğinde arıza kodunu gösterir .
ÇALIŞMA gösterge lambası Klima çalışırken bu lamba yanar .
ZAMANLAYICI gösterge lambası Zamanlama ayarı etkin olduğunda yanar .
Soğutucu Gaz Kaçak Tespiti Bu yeni teknoloji sayesinde , ünite soğutucu gaz kaçağı tespit ederse ekran alanında ‘ EC ’ ifadesi görüntülenecek ve lambalar yanıp sönmeye devam edecektir .
Panjur Açısı Hafıza Fonksiyonu ( opsiyonel ): Güvenli açı aralığı dahilinde , yatay panjur açısını hafızada tutacaktır . Aşılması durumunda , güvenli açının sınırı hafızaya alınacaktır . Şu durumlarda , standart açıya geçilecektir : 1 ) manu-
- sını ve panjurlardan damlamasını önlemek için , yatay panjur açısını çok küçük ayarlamaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz .
Otomatik temizleme fonksiyonu ( Opsiyonel )
• Bu fonksiyon ile soğutma işlemi durdurulduğunda evaporatör temizlenir , bu şekilde bir sonraki kullanım için temiz tutulur .
• Ünite , şu sırayla çalışacaktır : Düşük fan devrinde YALNIZCA FAN modu — DÜŞÜK fan devrinde ısıtma ( yalnızca hem soğutma hem de ısıtma özelliğine sahip modellerde ) — YAL- NIZCA FAN modu — Durma — Kapanma . Not :
• Bu fonksiyon yalnızca SOĞUTMA ( OTOMATİK , ZORLAMALI ) ve KURUTMA modunda kullanılabilir .
• Fonksiyonu seçmeden önce , klimayı yaklaşık yarım saat boyunca soğutma modunda çalıştırmanızı öneririz . Otomatik Temizleme fonksiyonu etkinleştirildiğinde , tüm ZAMANLAYICI ayarları iptal edilecektir .
• Otomatik Temizleme sırasında uzaktan kumandadaki otomatik temizleme ( self clean ) düğmesine basıldığında , temizleme işlemi durdurulacak ve ünite otomatik olarak kapatılacaktır .
Hava temizleme fonksiyonu ( bazı modellerde ) Bir klimanın kullanım amaçları arasında , ortamdaki havanın kalitesini artırmak da yer alır . Bu
- tılmıştır . İyonlaştırıcı tarafından üretilen anyonlar ile , klimanın hava sirkülasyonu odayı taze , doğal ve sağlıklı hava ile doldurur . Plazma Toz Tutucu , havanın plazma haline dönüştürüldüğü yüksek voltajlı bir iyonlaştırma bölgesi oluşturur . Havadaki tozun , dumanın ve polen partikülle-
Pas önleyici fonksiyon Opsiyonel
• COOL ( Soğutma ), DRY ( kurutma ) ve otomatik ( soğutma ) modunda çalışan klima kapatıldığında , 7 ila 10 dakika boyunca DÜŞÜK fan hızında çalışmaya devam eder ( modele bağlı ). ISI modunda kapatılırsa , ünite DÜŞÜK fan devrinde 30 saniye boyunca çalışmaya devam eder . Bu , evaporatör içerisinde yoğuşan suyun buharlaştırılmasına yardımcı olur ve küf oluşmasını önler .
• Küf önleme fonksiyonu devreye girdiğinde , klimayı tamamen kapanmadan önce tekrar çalıştırmayın .
5 6