09405_12405_18405_24405 Kullanım kılavuzu | Enerji Etiketi Kullanici_405 UK | Page 3

Düğmelerin kullanımı
1
2
AÇMA / KAPAMA düğmesi Bu düğme , klimayı çalıştırır ve durdurur .
MOD düğmesi Klima modunu aşağıdaki sırayla değiştirmek için bu düğmeye basın :
OTOMATİK SOĞUTMA KURUTMA ISITMA FAN
Düğmelerin kullanımı
SOĞUTMA
8
YUKARI Düğmesi ( ▲ ) İç ortam sıcaklığını 1 ° C ' lik aralıklarla 30 ° C ' ye kadar artırmak için bu düğmeye basın . AŞAĞI Düğmesi ( ▼ ) İç ortam sıcaklığını 1 ° C ' lik aralıklarla 17 ° C ' ye kadar düşürmek için bu düğmeye basın . NOT : Fan modunda sıcaklık kontrolü kullanılamaz .
1
2
3
4 5
6 7
ON / OFF
MODE
FAN
SLEEP FRESH
TURBO SELF CLEAN
TEMP
RG57A3 / BGEF
SHORT CUT
TIMER ON
TIMER OFF
LED FOLLOW ME
8 9 10 11 12 13 14
3
4
5
NOT : Satın aldığınız ünite sadece soğutma yapabiliyorsa , lütfen ISITMA modunu seçmeyin . Isıtma modu , sadece soğutma yapan cihazlarda desteklenmez .
FAN düğmesi Fan devrini dört adımda seçmek için kullanılır :
OTOMATİK DÜŞÜK ORTA YÜKSEK
NOT : OTOMATİK veya KURUTMA modunda , fan devrini değiştiremezsiniz .
BEKLEME Düğmesi Bekleme fonksiyonu açılır / kapatılır . En konforlu sıcaklığı koruyabilir ve enerji tasarrufu yapabilir . Bu fonksiyon sadece SOĞUTMA , ISITMA veya OTOMATİK modunda kullanılabilir . Detaylı bilgi için , KULLANICI KILAVUZU ' ndaki " bekleme modu " konusuna bakın . NOT : Ünite BEKLEME modunda çalışıyorken MOD , FAN DEVRİ veya AÇMA / KAPAMA düğmesine basılırsa BEKLEME modu iptal edilir .
YENİLEME Düğmesi ( RG57A3 / BGEF ve RG57D / BGE için ) YENİLEME fonksiyonu açılır / kapatılır . YENİLEME fonksiyonu başlatıldığında İyonlaştırıcı / Plazma Toz Tutucu ( modele bağlı ) devreye girer ve havadaki polen ve kir parçacıklarının giderilmesine yardımcı olur .
1 2 3 4 6
ON / OFF
MODE
FAN
SLEEP
TURBO
TEMP
RG57B / BGE
SHORT CUT
TIMER ON
TIMER OFF
SWING DIRECT
LED
8 9 10 11 12
14
9
10
KISA YOL Düğmesi Mevcut ayarları geri almak veya önceki ayarları sürdürmek için kullanılır . İlk kez elektriğe bağlandığında KISA YOL düğmesine basılırsa , ünite OTOMATİK modda , 26 ° C ' de çalışacak ve fanın devri Otomatik olacaktır . Uzaktan kumanda açıkken bu düğmeye bastığınızda , çalışma modu , ayar sıcaklığı , fan devri seviyesi ve bekleme özelliği de ( aktif ise ) dahil olmak üzere , sistem otomatik olarak önceki ayarlara dönecektir . 2 saniyeden fazla basılırsa , çalışma modu , ayar sıcaklığı , fan devri seviyesi ve bekleme özelliği de ( aktif ise ) dahil olmak üzere , sistem otomatik olarak güncel çalışma ayarlarına geri dönecektir .
ZAMANLAYICI AÇIK Düğmesi Otomatik çalışma zamanı geri sayımını başlatmak için bu düğmeye basın . Düğmeye her basıldığında , otomatik zamanlama ayarı 30 dakika artırılır . Ayarlanan zaman 10.0 olarak gösterildiğinde , her basış otomatik zamanlama ayarını 60 dakika artıracaktır . Otomatik zamanlama programını iptal etmek için , otomatik açılma zamanını 0.0 olarak ayarlayın .
6 TURBO düğmesi Turbo fonksiyonu etkinleştirilir / devre dışı bırakılır . Turbo fonksiyonu , ünitenin soğutma veya ısıtma modunda ön ayar sıcaklığına en kısa zamanda ulaşmasını sağlar ( iç ünite bu fonksiyonu desteklemiyorsa , bu düğmeye basıldığında hiçbir işlem yapılmaz .)
7 OTOMATİK TEMİZLEME Düğmesi
( Rg57 ( A2 ) A3 / BGEF için ) Otomatik Temizleme fonksiyonunu çalıştırır / durdurur
3 4
11
ZAMANLAYICI KAPALI Düğmesi Otomatik kapanma zamanı programını başlatmak için bu düğmeye basın . Düğmeye her basıldığında , otomatik zamanlama ayarı 30 dakika artırılır . Ayarlanan zaman 10.0 olarak gösterildiğinde , her basış otomatik zamanlama ayarını 60 dakika artıracaktır . Otomatik zamanlama programını iptal etmek için , otomatik açılma zamanını 0.0 olarak ayarlayın .