Digital publication | Page 6

FRANK VAN ETTEN ‘JE WILDE ALLEEN MAAR PRADA’

Met zijn nieuwe single ‘Je wilde alleen maar Prada’ knalt Frank van Etten het nieuwe jaar binnen. Dit heerlijke up-tempo nummer is anders dan het genre dat we de laatste tijd gewend zijn van de goedlachse volkszanger. Het past echter helemaal bij de transformatie die Frank vorig jaar persoonlijk en zakelijk doorstaan heeft. Met deze single benadrukt de singer-songwriter eens en te meer zijn veelzijdigheid.

Frank van Etten vertaald meestal zijn gedachte en gevoelens in pakkende songs. Dit keer koos hij voor de schrijftafel van Edwin van Hoevelaak. Samen schreven ze de tekst en componeerden ze het tot een swingend geheel. Met ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ zet Frank de zaal op z’n kop! Dansen maar!

Wie Frank kent weet dat hij nooit voor minder gaat. Zijn professionele benadering is ook in deze hit te horen. Met ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ schenkt hij zijn fans een echt volkspopnummer. En bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. Deze werd 4 januari opgenomen.

Binnenkort zingt iedereen dit refrein hardop mee! De officiële releasedatum was 6 januari 2023.

Het nummer ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ is uitgebracht onder het label Zero Records. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak en Heartselling zorgt voor de distributie.

Vanaf nu kun je het nummer ook op Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen downloaden en/of te beluisteren. Volg Frank op zijn social media! Dan ben je altijd op de hoogte.

MENNO ABEN - DISCOTHEEK

2023 begint goed voor Menno Aben. Met de single ‘Discotheek’ brengt Menno een verrassende single uit.

“Tijdens de schrijverssessie is deze single geschreven en wij waren direct enthousiast”. De single is de opvolger van ‘Morgenvroeg’, die ook in dezelfde sessie met zijn nieuwe productie en schrijversteam is geschreven.

“Het werken met hen is top. Ook de clip is geweldig geworden, al zeg ik het zelf”, vertelt Menno met een lach. De clip is geproduceerd door de talentvolle Dave van Eck. De jonge zanger gaat in 2023 meerdere singles uitbrengen. ‘Discotheek’ is uitgebracht op het eigen MEAB Records label.