Digital publication | Page 46

Echte Meisjes In De Jungle is vanaf 6 Januari te zien op Videoland

Dat  Echte Meisjes In De Jungle  terugkwam, wisten we al. Maar nu Videoland ook de officiële trailer heeft gedeeld, kunnen wij écht niet meer wachten. Ruim tien jaar na het allereerste seizoen, in 2011, wordt er weer een groep 'echte ladies' naar de ruige jungle gestuurd. En dat zal ongetwijfeld weer de nodige drama met zich meebrengen.  I mean:  Michella Kox, die in deze show ooit Amanda Balk in de haren vloog, is ook weer van de partij.

Echte Meisjes In De Jungle komt terug mét Michella Kox

Echte Meisjes In De Jungle, hét iconische tv-format uit 2011, wordt nieuw leven ingeblazen. Van 2011 tot 2013 werden er in totaal drie seizoenen uitgezonden, onder meer met Britt Dekker en Ymke Wieringa, en nu is het dus tijd voor een comeback. In het programma gaan verschillende 'sterren' van Nederlandse bodem de strijd met elkaar aan in de ruige jungle. En alsof dat nieuws nog niet  fun  genoeg is, blijkt ook een oude bekende voor  revenge  te gaan: Miss Michella Kox.

Déze meiden doen mee aan  'Echte Meisjes In De Jungle'

Naast Michella Kox is ook oud-Bachelorette Gaby Blaaser aanwezig. Nét als  de huidige vriendin van Jethro, Kelly Heruer, terwijl hij weer meedeed aan het Bachelorette-seizoen met Gaby (tikkie awkward?!). Verder gaan we  EOTB-sterren  Lena, Esmée en Channah Koerten, die onlangs een heftige haartransplantatie deed, zien. Fabiola en Annebel Visscher, die ooit te zien waren in  Temptation Island, stappen óók het vliegtuig in.  Janice Blok (ex van Dave Roelvink) en Diva (die we kennen van  De Bachelor) gaan tevens de uitdaging aan. Tot slot stappen  Jill de Goede, bekend van  Big Brother, en Louisa Janssen, oorspronkelijk bekend van  Idols, de jungle in. Vooralsnog leken de meiden het héél gezellig samen te hebben, maar de officiële trailer (die je bovenaan dit artikel ziet) belooft niet veel goeds...

Vanaf deze datum kan je ' Echte Meisjes In de Jungle' kijken

Naast Michella Kox doen er nog wat oude bekenden mee, maar daar vertellen we je zo over. Want eerst het allerbelangrijkste: vanaf wanneer kunnen we kijken?! Nou, liet Videoland vandaag weten, dat kan al best snel. Vanaf maandag 9 januari is Echte Meisjes In De Jungle namelijk exclusief te zien op Videoland. En de serie zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Valerio Zeno!