Digital publication | Page 25

GROOT CONCERT FRANS BAUER & SIENEKE

Op maandag 11 december 2023 geven zij een groot concert in één van de mooiste theaters, het AFAS Circustheater Scheveningen, in dezelfde zaal waar ook de grote Disney musicals worden gespeeld. Muziek klinkt in deze zaal mooier dan waar ook. Daarnaast begon Frans z'n grote carrière ook in dit magische theater.

Het grootse concert van Frans & Sieneke volgend jaar december wordt begeleid door de bekende Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beiden toppers ook solo van zich horen. En misschien komt ' De Regenboog'  ook nog  wel voorbij...

 

Tijdens zijn laatste theatertournee (afgelopen 16 Mei stonden beiden in het Afas Circustheater) had  Frans Bauer de eer om  Sieneke  als gast te ontvangen en de klik was er meteen!  Samen brachten zij een medley van duetten. Dat smaakte voor beiden naar meer … veel meer. Ze beloofden elkaar de magie van hun gezamenlijke stemmen te vereeuwigen.

Voor de bijzondere gelegenheid heeft Frans de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden acht fonkelnieuwe duetten opgenomen. Hartkamp was namelijk ook de schrijver van de megahit 'De Regenboog' wat Frans met Marianne Weber zong en scoorde de grootste Nederlandstalige nummer 1 hit aller tijden, wat daarna nooit meer is overtroffen.

Maar het gaat al hard diezelfde kant op. Want het splinternieuwe nummer 'Vaya Con Dios' van Frans en Sieneke is mega trending op YouTube. In enkele dagen tijd is het al meer dan 400.000 keer bekeken.

‘n Avond met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst 2023.

Kaartverkoop via de NTK, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 cpm.)

of via www.ntk.nl