Digital publication | Page 21

DE FAMILIE MEILAND HEEFT EEN PENSION GEKOCHT IN NOORDWIJK

Het pension heet nu nog Pension Christina, maar die naam vindt Martien niet bij de familie passen. Daarom dopen de Meilandjes het pension om tot Code Rosé.

"Koken kunnen we niet, maar een ontbijtje serveren we wel"

"De media brachten het eerder dan het rond was", zei Martien. "Maar het is rond. Wij hebben een pension gekocht in Noordwijk en dat gaan wij eigenhandig opfluffen en verbouwen." De familie heeft voor de naam Code Rosé gekozen vanwege de weersomstandigheden in hun woonplaats en hun voorliefde voor wijn. "Het regent en waait hier natuurlijk altijd."

Als de verbouwingen achter de rug zijn, zal de familie ook daadwerkelijk in het pension gaan werken. "Koken kunnen we niet, maar een ontbijtje serveren we wel", legt Erica uit. "We gaan niet meer zelf wassen. We zijn echt aanwezig en aan het werk daar, maar voor die tijd moeten we natuurlijk heel veel verbouwen."

Het pand ligt op loopafstand van het centrum van de Zuid-Hollandse badplaats. De Meilandjes zouden er naar verluidt bijna 1,5 miljoen euro voor betaald. Naar verwachting komt het pension terug in een volgende reeks van Chateau Meiland maar dat kan Talpa nog niet bevestigen. "Zodra er meer details bekend zijn over komend seizoen dan komen we hier vanuit SBS6 op terug", aldus de woordvoerder.