Digital publication | Page 3

BEHIND THE STARS

is een uitgave van het Nederlands Persfotobureau

November, regen, koude dagen, de lange avonden, de kachel aan, we gaan zo naar de maand December. De feestdagen komen er aan... Sinterklaas staat voor de deur en in de winkels liggen alweer de kerstspullen. Gaan we de boom weer optuigen? Helaas is dat niet voor iedereen bestemd. Er gebeuren zoveel dingen in de wereld dat er eigenlijk geen reden is om iets te vieren. Oorlogen komen steeds dichterbij, we worden geconfronteerd met vluchtelingen, demonstraties, ontevredenheid van mensen die het niet zo breed hebben en daardoor in de ellende zitten en het vreemd vinden dat er zoveel geld naar het buitenland gaat om daar de mensen te helpen, terwijl er hier genoeg mensen in armoede leven. Van de week was er een (tv) reportage van mensen die de stookkosten niet kunnen betalen en die dan in de buurt (vanwege de kou) terecht kunnen in een zogenaamde huiskamer. Mensen die het land hebben opgebouwd - hoe krom.

Binnenkort wordt er ook weer gestemd, maar wat moet je stemmen?? We hebben toch niets te vertellen - ja, betalen mogen we- alles wordt maar duurder en duurder tot we helemaal uitgeknepen zijn en wat krijg je dan? Een volksopstand een burgeroorlog? Ik probeer mij in ieder geval rustig te houden en zoveel mogelijk het nieuws te ontwijken, ik zing mijn tijd wel uit..maar de jongere generaties zullen een harde dobber krijgen.

Het was verder rustig de afgelopen weken en heb ik niet veel gedaan...de moeheid en luiheid is toegeslagen en veel pijn in mijn lijf, het houdt maar niet op. 20 November weer naar de uroloog om te laten kijken of de blaaskanker is weggebleven. Daar ga ik wel vanuit, afwachten dus.

Een nieuwe editie van het magazine met onder andere een terugblik met Samantha de Jong (Barbie) naar aanleiding van het nieuws dat ze slachtoffer is geworden van mensenhandel. Peter Jan Rens met een nieuwe reeks 'Doet-ie t of doet-ie t niet'. En was ik bij Harry Mens jaarlijkse 'Prinsjesdaglunch' en bij de perspresentatie van de Toppers allebei in Noordwijk.

Behind The Stars nu ook weer met leuke reportages en foto's.

Veel leesplezier!!

Aan mijn boek 'Behind The Stars' met hoogtepunten en gebeurtenissen van de afgelopen 15 jaar heb ik niet meer kunnen werken. Ik heb dat even op een laag pitje gezet.

2023 is het jaar dat mijn bedrijf het Nederlands Persfotobureau zijn 15-jarig bestaan viert. In Maart 2008 is het officieel geregisteerd bij de Kamer van Koophandel.

BEHIND THE STARS

gratis online magazine

is een uitgave van het Nederlands Persfotobureau

Jaargang 07, November

Bladmanagement:

Jim Hoogendorp

06-20171787

[email protected]

Hoofdredactie/ eigenaar:

Jim Hoogendorp

Art/ vormgeving/ foto's:

Jim Hoogendorp

Redactie/

interviews/ reportages:

Ron Kemper

en Jim Hoogendorp

Tekstcontrole:

Ron Kemper

Persberichten, uitnodigingen, idee├źn voor artikelen,

advertenties:

Jim Hoogendorp

06-20171787

[email protected]

Aan dit nummer

werkten verder mee:

Ron Kemper

Coverfoto:

Jim Hoogendorp

Ontwerp cover:

Jim Hoogendorp

Het overnemen van foto's

en artikelen als bedoeld in

artikel 15 van de auteursrecht

is niet toegestaan.

Voor foto en interview

gebruik contact:

Jim Hoogendorp

06-20171787

Nederlands Persfotobureau

www.persfotobureau.nl

(c) 2016/2023

Jim Hoogendorp