Школски билтен 2019 Билтен ОШ "Горан Остојић" за 2019. годину

2018/2019. 50. GODINA Основна школа „Горан Остојић“ Јагодина Школски билтен Број 15 50 година од оснивања школе НА НАШЕМ ЧОКОТУ РАСТЕ НАЈСЛАЂЕ ГРОЖЂЕ мај 2019.